РАЧЕН И ЕЛЕКТРИЧЕН АЛАТ
Нудиме и широк избор на рачен и електричен алат. Кај нас ќе најдете производи од реномираните брендови како Black+Decker, Commel, DeWalt, Hyundai, Geberit, Tiemme, Herz, Rem Power,  Vido и многу други. Увозници сме на разна српска, турска и кинеска роба.