ПРОИЗВОДИ

Рачен и електричен алат

Кај нас ќе најдете производи од реномираните брендови како Black+Decker, Commel, DeWalt, Hyundai, Geberit, Tiemme, Herz, Rem Power, Vido и многу други.  

Железарија

Нудиме широк асортиман на производи од железарија. 

Осветлување

Голема понуда на производи за осветлување на вашиот дом или канцеларија.. 

Електрика

Голем асортиман на производи за електрика, штекери, продолжни кабли и многу други. 

Греење

Понуда на палети за секогаш да бидете подготвени за грејната сезона. 

Санитарија

Понуда на производи за санитарија, wc школки, чешми, сифони, тушеви и многу други. 

Водовод и канализација

Голем избор на производи за водовод и канализација.