ЗА НАС

Кои сме ние

Неџо Комерц е компанија која се занимава со трговија со разна стока за широка потрошувачка. Нудиме и широк избор на рачен и електричен алат.
Фирмата е основана во 1993. Дејност трговија, големо продажба и маркети. Железарија, рачен и електричен алат, осветлување, електрика, греење, санитарија, водовод и канализација. Увозници сме на разна српска, турска и кинеска роба.

Широка понуда

Во нашите продавници ќе најдете широка понуда на производи за вас и вашиот дом. Електричен и рачен алата, железарија, производи за осветлување, санитарија, водовод и канализација и многу други. 

Квалитетни производи

Кај нас ќе најдете квалитетни производи и многу познати брендови како Black&Decker, DeWalt, WIDO, Stanley, Bison, Villager и многу други. Увозници сме и на разна српска, турска и кинеска роба. 

Акции и промоции

Постојани акции и промоции каде што ќе најдете производи со одличен квалитет по неверојатни цени. Посетете го нашиот салон и најдете го она што ви е потребно. 

Задоволни клиенти

Нашите задоволни клиенти се наша најголема реклама, а нашиот тим е тука за сите прашања и информации. Посетете ги нашите продажни места или контактирајте нè.

Брендови кои ќе ги најдете кај нас