social image
НЕЏО КОМЕРЦ
е компанија која се занимава со трговија со разна стока за широка потрошувачка.
Нудиме и широк избор на рачен и електричен алат.
Неџо Комерц е компанија која се занимава со трговија со разна стока за широка потрошувачка. Нудиме и широк избор на рачен и електричен алат. Фирмата е основана во 1993. Дејност трговија, големо продажба и маркети. Железарија, рачен и електричен алат, осветлување, електрика, греење, санитарија, водовод и канализација. Увозници сме на разна српска, турска и кинеска роба.
ИМАТЕ ПРАШАЊЕ ЗА НАС И НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ?