social imagesocial image

Трговија

Големопродажба

Маркети

Кои сме ние

Неџо Комерц е компанија која се занимава со трговија со разна стока за широка потрошувачка. Нудиме и широк избор на рачен и електричен алат. Фирмата е основана во 1993. Дејност трговија, големо продажба и маркети. Железарија, рачен и електричен алат, осветлување, електрика, греење, санитарија, водовод и канализација. Увозници сме на разна српска, турска и кинеска роба.

Нашите производи

  Рачен и електричен алат
  Железарија
  Осветлување
  Електрика
  Греење
  Санитарија
  Водовод и канализација
АКЦИИ, ПРОМОЦИИ, НОВО
Бидете во тек со нашите нови производи и актуелни акции и промоции,
А нашиот тим ќе Ви помогне да го најдете тоа што Ви е потребно!

Брендови кои ќе ги најдете кај нас