АКЦИИ, ПРОМОЦИИ, НОВО
Неџо Комерц е компанија која се занимава со трговија со разна стока за широка потрошувачка. Нудиме широк избор на производи и тоа рачен и електричен алат, железарија, санитарија, електрика, осветлување, греење, декоративни внатрешни и надворешни панели, електрични велосипеди, работнички униформи и обувки и многу друго. Посетете не и искористет ги сите акции и промоции кај нас.

Акции

Попуст на целиот асортиман10.08.2019 - 15.08.2019
25% попуст на работнички кондури24.08.2019
15% попуст на производите од MINOTI24.08.2019

Ново

MINOTTI - батерии за водаодсега и во нашите продажни салони
NOPALLUX - Нова програмаСтандардна и модуларна електрика
НОВО!!!Декоративни внатрешни и надворешни панели